Russin?


Jag, Fisen och Petra traskade glatt mot turistbyrån för att fixa biljetter till estettreornas projektarbete då en lustig filur plötsligt kom lunkande. Han stannade, började stirra på något i höjd med mina knän och sa..

Filur: Oooooohj! Byxor är trasig!
Jag: .. Aaah..


Filuren gav mina trasiga jeans en sista blick innan han knatade vidare. Själva fortsatte vi vår väg mot turistbyrån och plötsligt säger Fisen:

Fisen: Sa han, "Det växer ett russin"?! 

Gissa om jag och Petra höll på att garva ihjäl oss!


Ett växande russin?


Söndag


Bilder tagna genom mitt fönster i söndags..







Vem sa att det börjar bli vår?

Rock on



Rakkenrawl

"Tequila in his heartbeat.."

Plugga är inte mig grej. Är så trött på skolan att jag har lust att gömma mig under sängen med min kudde, skivsamlingen och ett Sweden rock magazine. Jag kan fan inte plugga! Skulle trycka in en spanskaredovisning i skallen igår men det slutade med att jag satt med näsan i senaste Sweden rock magazine och med den medföljande Crashdïetskivan snurrande i stereon. Oooops! Sen kom lillebror och ville ha hjälp att hitta en låt som han skulle göra något arbete om till musiken i skolan. Det hela spårade in på Europe och tillslut satt vi och lyssnade på det fåniga "nu ska vi spela" i början av Cherokee och skrattade så vi tjöt. Att det hela var lika kul ungefär 10 gånger senare talar nog mer för att vi var trötta än för att det där faktiskt är roligt. Som sagt.. När jag ska plugga blir det aldrig som planerat..

Nä, något vidare flyt har jag väl aldrig haft, haha! Hade sovmorgon i morse men gick upp en timme tidigare för att köpa en skinnjacka som jag hade spanat in. Om den fanns i min storlek? Självklart inte!!! Jag har fan letat efter den ultimata skinnjackan i flera år och när jag väl hittar en ska några små fjortisar lägga beslag på alla jackor i min storlek! Världen borde ta sig en funderare över sina prioriteringar tycker jag! Till skillnad från fjortisarna skulle jag i alla fall ha använt jackjäveln tills den fallit i bitar och inte bara tills den blev "omodern". Nä, fuck.

Har dock fixat mig en ledig dag i morgon. Har man bara en lektion i form av matte får man helt enkelt leta rätt på matteläraren, säga att man nog skulle kunna repetera kapitlet hemma och dra av ett smile. Tadaa! Ledig dag!

Keep rockin'



Skid Row- 18 & life


RSS 2.0