Host, harkel och sånt


"Dream until your dream come true"

Jag har legat däckad i feber. Inget att rekomendera. Dessutom lyckades jag kortsluta min väckarklocka/radio/cd-spelare. Skiten började ryka så det stank bränd elektronik i hela rummet och jag fick evakuera till vardagsrummet. Hysteriskt kul när man är frisk, skitirriterande när man har hög feber och går som ett gammalt fyllo. Men har man grejjer som inte kan hantera Thin Lizzy så har man! Nyss nämnda band är förresten den ultimata lyssna-på-när-man-är-sjuk musiken om man lyssnar på olagligt låg volym. Ett Sweden Rock Magazine är också att rekomendera när man är sjuk. Om man orkar läsa alltså. Och har något att göra när man har läst allt, så man inte läser recensionen av Mama Kins platta typ 14 gånger. (Fråga inte, jag var sjuk! Okej?)

Hur som helst. Kiss kommer till Sverige! Jag frågade pappa om han ville gå med mig. Han ville inte.

Sen har ju Babylon Bombs trumslagarpöjk brutit ryggen också. Arma krake.

Annars har vi för närvarande en, ja EN, fungerande dator hemma. Eller ja, med tanke på att msn knappt funkar och att videor hackar (om de ens startar) är den väl knappast fungerande den heller. Var är fixa-dator-nissen?

Förra veckans härligastse filur måste ju få ett omnämnande också! jag gick in mot centrum när en filur jag aldrig sett förut kommer fram till mig..

Filuren: Hej!
Jag: Hej..?
Filuren: Vet du vart det finns någon klädaffär för killar? Jag är likosm inte härifrån.
Jag: Öh.. Nja..
Filuren: Nähä, för du såg ut att ha snygg stil så jag tänkte att du kanske visste om någon killaffär..
Jag: Asså, det finns ju en om du går rakt in mot centrum och sen till vänster
Filuren: Rakt fram och vänster.. Okej, tack!
Jag: Varse go..


Ingen konstigt där förutom att jag skulle veta vart den fanns killaffärer bara för att jag såg ut att ha snygg stil. Jag är ju tjej.. Min snygga stil bestod förövrigt av pajjad frisyr, smetigt smink (det regnade), vanliga jeans och en kappa som jag hade knäppt hela vägen upp över öronen för att jag frös. Hur som helst. Efter vårt lilla samtal kutar grabben iväg. Åt fel jävla håll! Jag stod ju och viftade som en parkeringasvakt åt det hållet han skulle gå! Någonting säger mig att han sprang åt fel håll med flit. Hur som helst la jag ingen energi på att skrika åt honom att han var påväg åt fel håll. Hans problem.
 
Nej nu ska jag skriva ett brev till min påhittade brevvän. 

Rock on



Aerosmith- Dream on     


Blodapelsin?


För någon dag sen upptäckte mamma att pappa hade fyllt på spolarvätska i bilen..

Mamma: Jag såg att du hade fyllt på.. blodapelsiner..
Pappa: Öh..
Jag och mamma: HAHAHAHHAHAHAHA

Kanske också ska nämna att vi inte har några apelsiner hemma och inte haft det på år och dar. Hon är one of a kind, mor min.

Cheers





Morgonstund har guld i.. Hell no!

"Take me to the magic of the moment.."

RIS_vit

Eftersom det inte ser ut att bli något Europe i december för min del har jag nu skapat en plan B. Rest in Sleaze, ja. Jag menar.. Crashdïet! Ett litet problem dock.. Jag tror inte att någon jag känner lyssnar på nyss nämnda band.. Men det går någ att ordna.. 

Banden som lirar:

Crashdïet
Pollution
Raw Diamond
VISION
Bulletrain
Scene D Chryme
 

Annars sitter jag just nu i skolan och har inte någon som helst aning om ifall jag börjar 8.00 eller 9.30. Men jag är här ändå! Jag ska köpa en belöning till mig själv för det här! Det lutar åt en Guns N' Roses t-shirt.   

Förövrigt tycker jag att Den där fixa-dator nissen kan släpa sig hem till oss snart.. Jag är döende! Annars är pappas dator snäll mot mig nu för tiden och det går att lyssna på sånt som det här.

Jag gillar stjärnfall



Scorpions- Wind of change

Tidigt, tidigt

"Talk is cheap, shut up and dance"

Jag blir galen på alla jäkla rykten om Aerosmith just nu! Ska de splittras? Ska de kicka Steven? Ska de hitta ny sångare medan Steven gör sologrejjer? Jag dör! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!

Hur som helst. Jag har en lektion idag. EN! Börjar 8.10 och slutar en timme senare.. Jag är grymt taggad! NOT! Men det ryktades om lite matte-provet-gick-skit-shopping efter skolan så det får väl gå, haha. 

Jag känner att det blir väldigt lite bilder i bloggen nu för tiden. (Inte för att det blir så många inlägg heller..) Jag väljer att skylla det på att min dator fortfarande är död.. Ja, fortfarande! Inte okej!

Här kommer en bild i alla fall. Den är från i somras när katten ville lära sig lira gura.. Typ..  



Menmen.. Nu ska jag kila iväg och leta rätt på min klass.

Rock on



Aerosmith- Shut up and dance

Uggah..


"Crazy, crazy, baby, I go crazy"


Jag är bra på att köra bil. Svinbra!

Pappa: Och så har vi högertrafik i Sverige..
Jag: Men i min värld..
Pappa: ..Är det mitt-trafik..


Förövrigt är min dator fortfarande död, jag vill (läs måste) se Europe i december och jag tänker dra ut på seriös band-jakt. Problemet är att jag inte vet exakt vad jag letar efter, haha! Så om du är ett band utan sångare och inte vet vad du letar efter, hör av dig! Om DU är ett band, hahahahahaha.. Jag är trött.. Gonatt.

Rock on



Aerosmith- Crazy 


RSS 2.0