2011

"I get a little sentimental.."

Man ska tydligen göra en slags resumé av året som gått när man har en blogg så då får jag ju ta och göra det. Något ska jag ju ha att skratta åt om några år! Eller så kan det ju vara trevligt att se att man faktiskt uträttade något förra året, haha! Hur som helst, here we go..

JANUARI

Gjorde jag något annat än att plugga i januari? Skoltrött var jag i alla fall minns jag.. Sjukt skoltrött!

 
Fika med Amanda och Isa och någon utgång blev det i alla fall (enligt mobilen, haha)

FEBRUARI 

Vågar gissa på ungefär lika mycket plugg och skoltrötthet i februari. Drog och åkte skidor med kusin, hennes snubbe och några fler filurer gjorde jag också. Har tyvärr inget bildbevis på detta, haha!

Fick chansen att provsjunga i ett band bestående av en trave charmanta mansvalpar. Gött med ett avbrott från den djupt hatade skolan.

Vi hade klassfest också, men de bilderna är sekretessbelagda..

MARS

Såg Electric Boys med Isa. Det groovade på fint trots att en överförfriskad herre envisades med att hoppa på min fot hela giget.


Fixade ett par gamla jeans som numera tillhör favoriterna i garderoben

Fick sparken från bandet också, haha! Att vara sämst när det gäller är lite min grej.. ;)

APRIL

Fyllde år och åldersnojan nådde nya höjder.

Drog till huvudstaden och röjde järnet när Hardcore Superstar, Crashdïet och the 69 Eyes intog Cirkus med sin Dark decadence tour. Jag var mest där för att se Crashdïet men lämnade Cirkus som nyfrälst Hardcore Superstarfan. Kvällen fortsatte på HBJ innan vi, nöjdare än nöjdast, däckade i en kompis lägenhet. 


Foto: Isa

En vecka senare skulle vi se HCSS igen. Giget blev inställt med en episk tröstutgång som följd.  

 
Cyklade in till civilisationen iklädd shorts för att jobba skiten ur mig med vårt projektarbete som gick från IG-varning till klockrent MVG-arbete!  

MAJ

Maj började med en resa i Europa med klassen och en parallellklass.  


Hittade världens tyngsta väskaffär i Warszawa. Eller så var det inte en väskaffär.. Minns inte..

Det mesta i skolan gjordes klart och alla studentfester osv drog igång på rikigt. Glädje på hög nivå!

JUNI

Tog studenten! Helt sjukt att skolan äntligen var över och att få stå på flaket med klassen var bland det bästa någonsin! Kvällen/natten blev dock inte som planerat men det är smällar man får ta antar jag..







Fick en systemkamera i studentpresent och började fota allt som kom i min väg. Gjorde Cambridgeengelskaprovgrej (som jag klarade trots att det gick skitdåligt), började jobba och flyttade in i mormor och morfars hus medan de var på semester. Blev några sena nätter med Isa, musik, gitarr och Sweden Rock Magazine.

Var en sväng till Uppsala med Isa och besökte Lepardstore också samt hälsade på min farbror och hans dundersköna jycke.



JULI

Juli inleddes med en grym helg i Göteborg. Iron MaidenUllevi och två underliga kvällar på Sticky Fingers med Isa.. Beöver jag säga mer?


Rockade Ullevi med stil

Iron Maiden

Sen var det mer jobb resten av juli. Förutom en sväng till Power Big Meet då där jag tog löjligt mycket bilder på varenda bil jag såg.. 

 



AUGUSTI

Flyttade hem igen och fick jobba ett par veckor extra innan det var dags för Skogsröjet. Trots iskalla nätter och en morgon i bastuns tecken var både jag och Isa löjligt nöjda. Vi blev bjudna på öl (och merch, haha) till höger och vänster och jag lyckades till och med tigga till mig en gitarrsträng från den stackars gitarren Vic Zino fick för sig att slänga ut i publiken, haha! Att säga att Skogsröjet är en av Sveriges bästa festivaler är allt annat än en överdrift!

  
Bullet

U.D.O

Jag och Isa, haha

Vic och Jocke i HCSS under "Here comes that sick bitch"

Campingen när folk började glida hemmåt

Efter Skogsröjet fick vi såklart konsertabstinens. Som tur var hade Bulletbussen med tillhörande skara långhåriga män lyckats ta sig till stan och detta kunde vi bara inte motstå! När giget var slut och vi konstaterat att vi bor i sveriges tråkigaste stad blev vi lovade att få följa med och festa på någon buss som någon snubbe brukade låna blablabla. Det skulle tydligen vara H.E.A.T.s buss? Vi fattade ingenting och snubben bara försvann. Mysko slut på härlig kväll.


Kameran var inte med på noterna den kvällen (inte annars heller men det här var extremt..)

Annars satt jag mest och surade för att jag inte fick höra från ett jobb jag sökt och som jag trodde att jag hade en chans att få. Tillslut fick jag veta att de inte skulle anställa några fler. Fortsatte jobbsökandet men utan resultat.

Började plugga en distanskurs i marknadsföring för att ha något att göra och få lite studiestöd, haha!

SEPTEMBER

Fortsatte plugga och leta jobb. Hände det egentligen något mer än det? Bilden nedan säger mig något om mat och öl i alla fall. Isa var i stan alltså!

 

Ett par kompisar åkte till Australien denna månad också! Shit vad jag hann börja sakna dem innan året var slut.. 

OKTOBER

Plugg och jobbletande denna månad också. Fick jobba ett par veckor extra på sommarjobbet vilket var mer än välkommet. Pengar och något att göra piggar alltid upp! 

Hittar faktiskt inga bilder av värde från denna månad, haha! 

NOVEMBER

Pluggade klart marknadsföringskursen och begav mig ner till Hultsfred för att hälsa på Isa. Som vanligt hade vi skitkul och härjade på med gitarrer, musik, en sjumilapromenad och bokade biljetter till HCSS (som man ju inte kan se för ofta! Eller hur?).


Det var livat på festivalområdet i november!



Annars letade jag mest jobb och förbannade arbetsmarknaden medan åldersnojan tilltog. Det var inte förrän mitt och Isas älskade, älskade HCSS gled in i stan som livet plötsligt blev grymt igen. Isa skulle intervjua förbanden Ammotrack och Avatar till ett skolarbete och jag följde med som sekreterare. Efter intervjuerna blev det en snabb färd hem till Isa för att fixa oss inför giget innan vi intog spelstället. Vi hängde med Malin och hennes gäng innan vi ställde oss längst fram (som vanligt). När det väl drog igång var publiken galen och vi blev helt mosade. Men det var det värt! 

 
Suddig Adde och suddig Vic (kameran var på dåligt humör igen..)

DECEMBER

Fick jobba två dagar på sommarjobbet som sedan blev tre dagar som sedan blev sju dagar! Gött! Blev även anställd som extrapersonal vid behov hela 2012!

Fisen rensade sitt rum och jag köpte hennes goa gitarr. Kanske borde lära mig spela ordentligt också, haha? 

Sen var det ju julafton också! Mat, släkt, Kalle Anka, julklappar osv.. Mys!

Dagen efter julafton blev det dock andra bullar! Jag och Isa hade nämligen inte fått nog av HCSS för året så vi begav oss ner till Göteborg för att se dem igen! Det är nästan så man tror att de börjar känna igen oss, haha! Vic drog i alla fall upp oss (och massa andra tjejer) på scen under "Last call for alcohol" och jag tyckte att jag hörde honom skrika "bruuuudaaar" en gång, hahaha! Efter giget träffade vi en fotograf och hans mycket intressanta och speciella kusin. Lagom skruvad kväll trots att vi inte orkade köa vid Rockbaren efteråt utan gick till hotellet och däckade. Vi bodde tydligen på samma hotell som Ammotrack också!


Vic och Jocke under "Run to your mama"

Avenyn

Nyårsplanerna sket sig rejält men tillslut kändes det ändå helt okej att sitta hemma i mjukisbyxor med gitarren i knät och titta på youtubeklipp, haha! 



Hardcore Superstar- Here comes that sick bitch
        

RSS 2.0