DÖÖÖÖÖÖ!!!


Jag känner ett starkt hat mot Sweden Rock Festival just nu. Väldigt starkt. När jag inte trodde att det kunde bli värre bokar de Crashdïet! Vad kommer härnäst? Rolling Stones? Aerosmith och Cinderella igen? AC freakkin' DC? Kan ingen annan festival få tokryck och boka massa suveräna grejjor? GAAAAAAHH!! Undrar om någon skulle sakna mig om jag flydde från studenten..?  




Hahaha! Klockreee.. Vänta, va?!


Läste precis detta:


Ja, hårdrock är skrämmande, haha! Jag fortsatte flinande läsa artikeln för att ta reda på vad det var för låt som han använt sig av. Det måste ju ha varit det hårdaste av det hårda..

  

..Och mycket riktigt! Det var den värsta heavy metalmusiken en 13årig grabb kan ha på mobilen! Det var stenhårt! Det var.. Creed?!





Blomma?


Jag fick precis det här av min kära mor:


Det är en blomma. Jag är skeptisk.


Dagens konversation

Jag har precis plockat fram en förpackning minitomater när jag inser att en av de små krabaterna är täckt med ett vitt ludd med grå inslag..

Jag: Tillåt mig presentera herr Ludenben!
Pappa: Nemen.. Han har skägg!
Jag: Haha! Ja, han börjar bli vuxen.. 

---------------

Bonus! Gårdagen konversation:

Två unga damer på en sisådär 16 år sitter och snackar om att de har en massa läxor..

Tjej 1: Och så har jag ekonomiläxa..!
Tjej 2: Ekonomi? Är det så här matte?
Tjej 1: Nä, det är.. Asså.. Pengar..
 

Dagens ungdom..

Nu ska jag äta vindruvor!!


Rubrik.. Rubrik.. Rubriker är överskattade!


..Eller nåt..

Tjabbatjenahallåååå!

Nu dog musiken här.. Då drar vi igång nästa skiva då! Ja, just det, skiva! Sånadära härliga saker man kan samla på sig och ställa på rad i bokhyllan. Mycket underskattat måste jag säga! Då tar vi.. Hm.. Cinderella var ju inte igår! Det här blir ett ytterst intressant inlägg känner jag! Dags för nytt stycke!

Jag kanske borde sova? Känner att flummigheten börjar slå till, haha! Nej, jag är inte full! Lite trött bara.. Och på ett löjligt bra humör av någon sjuk anledning.. Kanske för att det bara är en ynka termin kvar på gymnasiet! Dö gymnasiet, dööö! Av nyss skrivna ord kan vi alltså dra slutsatsen att jag är brutalt skoltrött. Jag känner även för att bege mig ut på äventyr på någon kul ställe. När man inte har haft något liv i ca tre år blir man nämligen sugen på äventyr. Äventyr som inte innebär att trycka in massa fakta i skallen och sedan glömma bort alltihop någon dag senare. Noll kontroll Rock N' Roll-äventyr ska det vara! Inte för att det någonsin blir som jag vill men väfään, jag är glad ändå! 

När vi (eller jag, kanske?) ändå är inne på temat "glad" kan jag ju slänga in denhär bilden:   
Mina och Mössans skor (med fötter i) på väg till Getaway Rock Festival i somras. Kanske ska tillägga att det  inte bara var våra skor (och fötter) som var på väg dit utan även resten av oss

Nej, nu ska jag plocka fram gitarren! Har nyligen upptäckt en del mycket lustiga konstigheter i min teknik som måste tränas bort fortare än kvickt! Jisses alltså! Min arm är liksom.. Fel.. 

Tack å gonatt då! Eller nåt..


 

Nytt


Nytt år, nya möjligheter! Det här året ska bli det bästa nånsin och jag ska träna, resa, bla bla bla mjeeep! Nä fan.. Bitter, uttråkad, frustrerad och uppgiven brud. Gott nytt jävla år och god natt!

Svejs



RSS 2.0