Generation wild




(single cover)

Och vem var uppe tidigt imorse? Jag, jag, jag! Crashdïets nya singel "Generation Wild" skulle nämligen premiärspelas på Bandit i morse! Och datorn sammarbetade faktiskt! Kors i baljan, som jag brukar säga! 

Hur som helst så lät det lovande. Mycket lovande! Jag satt och flinade igenom hela låten och blev grymt taggad på albumet som kommer 14 april om jag inte minns fel. Även albumet kommer heta "Generation wild" och resten av låtarna heter som följer:

Armageddon
So alive
Generation wild
Rebel
Save her
Down with the dust
Native nature
Chemical
Bound to fall
Beautiful pain 

Och grabbarna verkar nöjda..

Martin Sweet: This album is definitely a return to the sound and feel of Rest in Sleaze
Simon Cruz: A fine set of  Swedish balls!
Peter London: So, finally, this is the sound of Swedish sleaze in 2010. mmm,yummy!
Eric Young: I am so proud of our soon-to-be-born-kikk-ass-baby, can't stop listening to it!

Åååååh! Kan det inte bli 14 april på en gång?!

Keep rockin'


Järnväg?


Min kära kusin befann sig i trakterna igår så vi drog en sväng på stan. Vid en rulltrappa tog jag en liten genväg och sa glatt till kusin:

"En järnväg, mwohahaha!"

Genväg skulle det kanske vara ja.. Jag var trött, okej? Eller var det "speedad"?! Hur som helst.. Kusin fick sig ett gott skratt i alla fall! Jag tror faktiskt att alla i närheten fick sig ett gott skratt eftersom mina och kusins garvattacker inte är särskilt diskreta!

Cheers


Tandborstning?


Jag sitter här och i lugn och ro och "skriver på min historiauppsats" när jag plötsligt hör min mor säga följande till min far:

"..Men du kan ju borsta tänderna i sovrummet!"

Jag vill skriva en kul kommentar till det hela men eftersom min hjärna har tagit semester på okänd ort blir det inget med det!

Cheers




Att kopiera

".. Driving all the old men crazy"

Min historiauppsats är dömd att misslyckas. Idag kilade jag ner till bibblan och letade böcker. Jag hittade en bok med några bra sidor. "Sikket flyt jag har" tänkte jag och traskade iväg mot kopiatorn. Jag behövde ju bara några sidor så varför låna hela den stora, feta boken? Hur som helst.. Jag la boken i kopiatorn, tryckte på knappen och tadaa! En kopierad sida! Sen skulle jag bara kopiera några sidor till när jag plötsligt upptäckte att kopiatorn spydde ut papper! Jag lovar! Ungefär i samma sekund insåg jag att det stod nåt i stil med "245 kopior" på den jävla displayen! Och nej, det var inte jag som hade lyckats med det där utan någon annan lustigkurre som varit där och fifflat! Jag fick i alla fall tag på bibliotikarien som fick stopp på det hela. I några sekunder. Kopiatorn fick nämligen fnatt igen och fortsatte med pappersspyandet!

Tillslut var det hela i alla fall över men då vågade jag inte röra den där förbaskade mojängen igen så det slutade med att jag lånade hela den tjocka, feta boken. Inte okej. Fast.. Lite kul är det faktiskt. Men bara lite..

Rock on



Thin Lizzy- The boys are back in town




Jul och nyår och så..


"Rock now, rock the night"


JUL                 

Jul firades med hela tjocka släkten och rätt anka! (Kalle, alltså..) Åt för mycket, skrattade för mycket och.. Ja, något mer måste jag ju ha gjort för mycket av.. Hur som helst.. Lite julklappsbilder:


De två längst ner köpte jag till mig själv för att jag är så snäll, haha


Han är en kul prick den där filuren! Läs!


Jag ska börja spela ukulele i ett metalband! Okej,
kanske inte.. Men de är klockrent suveränt
lustiga de där! Och de tar inte mycket plats!


NYÅR                

Firades med Fisen och Petra. Tacos, TV-spel, skitsnack, garv, telefonsamtal, mera garv, "Bakis"-reklamen, kameler och dromedarer, hjälmar, partyhatt osv. Och nu, de fruktade (?) bilderna:


Bartyhatt'n


Guitar Hero. Upplev koncentrationen, haha! Fisen, you rock!

 
Lips. Tur att en av oss är någorlunda normal, haha!


Mera Lips. En förtjuuuusande duett!


Och vi fortsatte traditionen med att nästan missa tolvslaget, haha 
Vi är bra! Skål!


En annan tradition. Mästerfotograf Petra bakom kameran

Fem minuter efter tolvslaget hade jag legat på golvet och krälat av skratt två gånger. Nu kom jag osökt att tänka på att någons telefon ringde strax efter tolv..

"Om det är han måste ni bli tillsammans!"

Jag ser fortfarande inget logiskt i det där, haha! Och han var ju inte så full.. Eller hur?!

Hur som helst.. Några timmar, gamla skolkataloger och garvattacker senare var vi inte lika pigga längre men "Bakis"-reklamen var av någon anledning hysteriskt rolig!


I väntan på "Bakis"-reklamen

Klockan fyra började vi planera att gå och lägga oss men först var vi ju tvugna att genomgå ett gäng klädbyten. Eller ja.. Vi drog på oss pyjamas, haha! Fast jag hann faktiskt prova klänningen(!) jag hade på middagen när vi slutade nian. Om jag kunde ha den? Hell yeah!

Sen måste man ju ta lite gruppbilder också. Nedanstående bild blev bäst ur ett inga-konstiga-miner-perspektiv. Okej, kanske en lite smått underlig min.. Avgör själva:


Vi är bra! Observera grisen Margot!

Halv sju lyckades vi komma i säng men av någon anledning började vi uppfinna hjälmar för bruk i öknen och jämföra kameler och dromedarer. Och nej Petra, jag ska inte rida på en kanin!

Suverän tradition det här!

Cheers



Europe- Rock the night



EUROPE 2007


Var nu ett tag sen jag såg Europe fösta gången men eftersom jag just kikade på bilderna jag tog då kan jag lika gärna skriva lite om det..

Jag tror alla ville döda mig i bilen på väg till konserten, haha. Jag sjöng och babblade om vartannat och var allmänt övertaggad men jag tycker att jag är förlåten. Ska man se sitt favoritband för första gången (och dessutom den första konserten som är värd att kallas konsert) får man vara lite (mycket) galen. Hur som helst. Några månader innan hade jag fått en kamera som så klart fick följa med. Tyvärr presterade den inte på topp den kvällen men vad gjorde väl det när Joey Tempest och grabbarna rockade skallen av oss alla.


Det bortglömda förbandet. Seriöst, vad hette de? Någon?


Hela ligan


Mr. John Levén drar av ett solo


Joey tar en promenad bort till John Norum. Suddigt? Javisst!


Levén, Joey och Ian Haugland


The Final Countdown! Handen gör bilden, haha

Låt oss säga att jag var mer än nöjd efter detta evenemang och tjatade om det ett bra tag efteråt. Trots att det var svinkallt och vi hamnade rätt långt bak var det hur grymt om helst! Får passa på att ge lite beröm till ljusteknikern också, haha!

SETLIST

Love Is Not The Enemy
Always The Pretenders
Superstitious
Seven Doors Hotel
Let The Children Play
The Getaway Plan
(bas solo)
Flames
(Keyboard solo)
Sign Of The Times
Carrie
Open Your Heart
Scream Of Anger
Brave And Beautiful Soul
(presentation -> gitarr solo + trummor & keyboard)
Girl from Lebanon
Start From The Dark
Yesterday's News
(sång vs. gitarr -> trumm solo)
Rock the Night

-- Extranummer --
Ready Or Not
Cherokee
The Final Countdown
__________________

Setlisten var inte att klaga på den heller! Förutom att vi gärna hade hört Dreamer var den mer än godkänd. Fast jag hade förmodligen varit nöjd om de så hade lagt in Små grodorna mitt i alltihopa, haha! 

.. Och sen den dagen har jag näst intill bott i min kära Europe T-shirt!

Keep rockin'

♠ 


RSS 2.0