Rastlös

Åååh, tänk att få vara arbetslös ett tag... Bara chilla, lira gura och sova! Eller.. Det där kanske var en politiskt inkorrekt tanke? 
 
Nä, om jag skulle ta och hitta en lägenhet och en trummis kanske? 
 
 
ps. Lyssnar igenom Crashdïets senaste. Erhm.. 

2012

 
Då ska vi se om jag minns vad jag gjorde förra året. Det kan bli kul!
 
JANUARI
 
Hmm.. Det verkar inte som att jag uträttade nånting i januari. Här kommer en bild på en växt jag fotade i nyss nämnda månad i alla fall:
Tror dessutom att den här bilden redan varit med i bloggen, haha
 
FEBRUARI
 
Februari var också en ganska död månad märker jag. Vågar gissa på att jag mest satt och frös eftersom det var så himla kallt. En översvämmad väg och en tur till fjällen hann jag med i alla fall. Minns att jag satt och läste körkortsteori på tåget hem från fjällen och att tågvagnen var full med lustiga filurer. Bl.a. en alkis som babblade om New York.  
 
 
 
MARS
 
I mars började festivalabstinensen slå till ordentligt. I övrigt hände det inte så mycket i mars heller och jag började misstänka att någon kommit åt stand by-knappen på mitt liv. Leta jobb och plugga till körkort var nog det jag gjorde. I slutet av mars började det blir lite varmt i alla fall och balkonghängssäsongen inleddes.
    
Balkonghäng i shorts och bh + del av outfit innan sånglektion + filmkväll
 
APRIL
 
Den officiella åldersnojemånaden! Nåja, jag får ju i alla fall köpa egen sprit enligt lag nu... Annars sökte jag jobb, pluggade till körkortet och lägntade till Sweden Rock
 
Fick dessutom något ryck och rensade mitt rum samt möblerade om. Allt till tonerna av Mama Kins förträffliga debutplatta In the city. Helt klart en av förra årets största favoriter!
 
 
Före (inte städat på ett tag...) + efter (innan alla prylar lastades in)
 
Åkte till ett snöslaskigt Stockholm med Petra som skulle köpa en bok gjorde jag också. Vi blev sittande på centralen en timme längre än planerat...
 
 
Läsning och korsordslösning på centralen + katt i armband under påskmiddag
 
Sen kollade jag tributeband och fotade gröna buskar också!
 
 
MAJ
 
Om jag var festivalsugen i April var det inget emot hur jag mådde i maj! Jag har nog inte längtat så mycket efter något sen strax innan jag skulle se Europe för första gången back in 2007.
 
I maj tog jag i alla fall mitt efterlängtade körkort och fixade jobb i samma veva! Att jag skulle få jobba konstant hela sommaren och att jobbet skulle bota mitt telefonförakt hade jag då ingen aning om...
 
Annars började det bli vår på riktigt och jag var på väldigt dåligt humör av okända anledningar.
 
 
Sallad i Vasaparken i väntan på sällskap + barfotabarn och blommor
 
 
punktering + klädfix
Fotade körsbärsblommor precis som alla andra
 
JUNI
 
Juni startade fint med Sweden Rock Festival. Inledde spektaklet med en sinnessjuk megafylla av sällan skådat slag, frös som en idiot och mitt öga rann så sminket inte ville fästa. Hur som helst var Sweden Rock helt fantastiskt och med Isa vid min sida röjde vi stället sönder och samman. Både bra och dåliga band fick vi se, både bra och dåligt väder fick vi uthärda och både bra och dåliga människor träffade vi på. Jag älskar Sweden Rock.
 
Bildbomb:
 
 
Vad jag såg när jag hamnade på rygg i gräset + Nationaldagsfirande med Sabaton
 
Bakis i gräset + sköna lirare som diggade H.E.A.T
 
Festivalområde med folk + underbara Steel Panther
 
Sebastian Bach som levererade långt över förväntan + langos
 
Mitt älskade The Darkness + ett högpresterande Twisted Sister (alltså.. WOW!)
   
Sol (!!!)+ Popcorn och Return + Mötley Crüe + slaktade skor
 
Efter Sweden Rock var det bara att fortsätta jobba. Flyttade in i mormor och morfars villa och spenderade varenda morgon med bra musik och disiga soluppgångar. Passade på att vara med när lillebrorsan gick ut nian också samt firade en ytterst stillsam midsommar. 
 
I slutet av juni bar det av ner till Göteborg för att beskåda ett visst Hardcore Superstar ute på Hönö. Underbart, som vanligt! Dagen efter det var det Rockbaren som gällde. En Graveyardälskare, en blondin och några snubbar från australien senare somnade vi gott...
Älskade, älskade Hcss
 
JULI
 
Juli bjöd på festival nummer två denna sommar. Två dagar på Getaway Rock Festival med lillebror var helt fantastiskt roligt. Varmare än Sweden Rock (shorts och linne-varmt till och med!) fast lite sämre line up. Gissa om jag blev glad när ett av banden fick ställa in och ersättas av... H.E.A.T
 
 
Festivalpackningar i väntan på tåget + Crashdïet
  
Frusen hand med Eric Youngs trumpinne + brorsans favoriter + moshpit
 
Måsarna på campingen + lockig gitarrman i Oz
 
Området med massa folk + Manowar
 
H.E.A.T + en av rockvärldens divigaste divor, Yngwie Malmsteen 
 
Juli bjöd även på en helgalen utekväll med Isa, Malin och Smulan. Efter att ha dängt skallen i fönsterbrädan hos Malin ett par gånger somnade vi gott på sofforna i någon timme. Detta var min lunch dagen efter:
 
Ett besök på Parken Zoo samt något outlet i sällskap av mor, moster och kusin blev det också.
 
Ett par Timon-djur på pinne + flamingos
 
Såg min kusins band lira i en lada och satt på en uteservering med Isa och Hanna i slutet av månaden. Sen trillade vi plötsligt in i augusti...
 
AUGUSTI
 
Jag hade inte sett Europe sen 2010. Jag var desperat. Därför tog jag min kusin och min lillebror och begav mig till Furuvik
 
På Furuvik finns det getter. Getter är ascoola!
 
Nästan som vid stugan i Finland + högstadiehjältarna i Europe
 
Kan ni gissa vad jag hittade på sen? Jodå, en festival till hann jag allt med! Årets sista festival blev mitt älskade Skogsröj. Peppad som en galning lastade jag in mig själv, Isa och Malin i vår gamla folkvagn och brände ner till Rejmyre med dunkande högtalare. Väl framme mötte vi upp Smulan, träffade lite nytt folk och klädde oss i shorts och linne eftersom solen gassade. Trots regnskurar, kalla nätter och en borttappad sjal var Skogsröjet helt jävla fantastiskt, som vanligt.
 
Efter lite Alice Cooper-dans + H.E.A.T som snart tror att jag är en stalker
   
LA Guns + tältparty och bandstartarplaner + Alice Cooper + Badmouth
  
Tröjlöse Olli i Reckless Love + megasuddig Jocke + megasuddig Martin
 
Efter Skogsröjet var det faktiskt dags att lugna ner sig lite och börja plugga ett par distanskurser. Plånboken behövde nog vila lite den med. Flyttade hem igen också.  
 
SEPTEMBER
 
September blev konsertfritt men några utgångar och nätter på Malin och Daniels soffa blev det i alla fall. Annars var det mest fotografering av diverse träd som gällde. Och så blev det höst.  
 
 
Diverse träd utanför mitt fönster + en flock rosa rosor
 

OKTOBER
 
I Oktober krigade jag till mig biljetter både till Iron Maiden och Kiss. Efter massa krångel med Ticnet hoppade jag jämfota genom vardagsrummet av lycka när biljetterna äntligen var mina. 
 
Efter mycket snack om att det ju egentligen inte är så långt till Stockholm intog jag och Isa Harry B James. Där träffade vi någon subbe från Praying Mantis som bjöd på öl och diskuterade bandstart med oss. Efter det satt vi i nästan en timme och spånade på bandnamn.
 
När Harry B stängde inväntade vi första tåget hem och fick under den tiden landets mest dryga människa efter oss. När slutade nej betyda nej? Tillslut fattade han och drog i alla fall...
 
Mot slutet av månaden drog jag, Malin, Daniel och Smulan till Stockholm för att se Steel Panther. I Stockholm mötte vi upp Malin nr 2 som jag tydligen skulle klicka ganska bra med... Ganska snart visade det sig att vi var en klockren kombination och inom loppet av 12 timmar satt vi på Harry B, drack öl och betedde oss som två personer som känt varandra hela livet. Inom loppet av 24 timmar hade vi utnämnts till Terror Twins och resten är, som man brukar säga, historia. 
 
   
Satchel i Steel Panther + Steel Panther + Terror Twinkaos + spöket
 
Annars var det mest höst utanför mitt fönster och livet liksom bara... Rullade på.
Frost
 

NOVEMBER
 
Isa hade aldrig sett Crazy Lixx live och så kan man ju bara inte ha det! Därför drog vi ner till Göteborg för att se dem öppnar för H.E.A.T. Tyvärr laddade min kamera ur sig på vägen dit så några bilder blev det inte. Å andra sidan kanske det var lika bra för vi röjde stenhårt! Och ja... Jag såg H.E.A.T fyra gånger under året, haha! 
 
Aerosmith släppte ny platta och jag har fortfarande inte hunnit lyssna igenom den ordentligt! Katastrof!
 
Annars var även november en rätt så lugn månad. 
 
Mörkt och kallt och perfekt väder att spela in en skräckfilm i 
 
DECEMBER
 
Jodå! Tillslut blev det i alla fall snö och julmys. Och en legendarisk tripp till Sandviken för att se Scorpions... Jag skulle vilja skriva en hel bok om den resan men jag saknar ord. Det var helt galet! Jag, Malin och Terror Twin mötte upp ytterligare en Malin i Sandviken för att på något mirakulöst vis avsluta tillställningen med att stå längst fram när ett piggt Scorpions levererar som om det inte finns någon morgondag. Ibland gillar jag faktiskt mitt liv!
   
Chokladboll i Krylbo + telefoner på tåg + glow sticks + Badmouth
 
Klockrena Dalton + suveräna Scorpions
 
Spaning efter vår nye vän Patrik + vandring genom ett iskallt Sandviken
 

När julen började närma sig, julklapparna nästan var färdiginhandlade osv kläcktes årets mest spontana idé. Plötsligt befann sig jag och min Terror Twin i huvudstaden för att hänga på Released Live and Unsignedfinalen och se Hardcore Superstar. Dagen efter var vi såklart helt möra men det var det värt. The Last Band, som vann finalen var dessutom en skara goa mansvalpar. 
 
   
Smileystämplar + The Drake Equation + The Last Band + Terror Twins
Vic och Jocke i världens bästa Hcss
 
Sen blev det julafton med mat, släkt, paket och Kalle. Kalas! Fick en ny mobil vilket ju behövdes med tanke på att gamla Bettan börjar bli lite sliten...
 
 
Massa käk + världens mysigaste pepparkakshus
 
Mitt rum kan vara mysigt ibland + julgranskaos
 
Efter jul kommer nyår, som vi alla vet. Nyår firades med dunder och brak på Harry B i Stockholm med Isa, Terror Twin, Malin, Daniel, Robert och Dennis. Efter en liten förfest med mängder av skratt hamnade vi på en stel bar för att sedan snabbt fly till Harry B där vi käkade och levde rövare tills det stängde. På hemvägen blev min mobil såklart stulen men trots det var det helt klart mitt livs bästa nyår! Facebook i mobilen var kul så länge det varade...
 
Av förklarliga skäl har jag tyvärr inga bilder från nyår men jag hoppas att den som har bilderna nu njuter av dem till fullo! Eller inte...
 
Det var det! Bring it on 2013!
 
 ♠ 

Nää

Hej 2013, du suger! 
 
Fast med tanke på mängden inplanerade konserter och festivaler blir det nog bra. 
 
Någon som har en lägenhet till mig nånstans förresten? Mitt rum är mentalt påfrestande och 7-8 (eller kanske till och med 9?) års lidande börjar ta ut sin rätt...
 
Men jag har en liten plan.. Tajmad och klar in i minsta detalj! Det kan ju bli bra... Återkommer nästa vecka när planen förhoppningsvis sätts i verket...
 
Råkkänråll förfasen!
 

RSS 2.0