Mås

(från Aftonbladet.se)


Jag har egentligen bara en liten fråga.. Hur i helvete fick de plats på en fiskmås?!



Att blogga


Jag är bra på att blogga. Jag är en bloggargud. Jag har skapat den grymmaste bloggen någonsin. I min värld, ja..

Därför ska jag nu slänga ihop något! Konsten att skapa något utav ingenting är nämligen något jag behärskar i vissa lägen. Jag lyckas till och med skapa något av mitt ingentingiga liv ibland! T, ex så var jag och min gode kamrat Isa på Airbourneäventyr i huvudstaden förra veckan. Indränkta i svett och öl och med mörbultade kroppar (i alla fall för min del) skuttade vi glatt iväg mot tåget. Sen missade vi tåget. X antal timmar senare satt vi på en lustig liten station i Bro där pappa kom och hämtade oss (tack pappa!) Jag och Isa är bra. Noll koll rock n' roll liksom!

Förövrigt har jag ingen aning om vad jag ska skriva. Varför skriver jag? Vad driver mig till att skriva? Vad driver andra människor till att skriva? Varför har jag ett behov av att skriva när jag inte har något vettigt att printa ner? Varför är choklad gott? Varför går jag samhäll? Varför finns jorden? Varför finns jag? Hur stort är universum?! Nu spårar det ur här..

Ordet "spår" får mig osökt att tänka på SJ. Jag och två av mina kära klasskamrater har kommit fram till följande: En VL-minut är som en SJ-minut. Odefinerbar. Inte kul? Skit i't då..

Kom just att tänka på att jag och tidigare nämda Isa ska beskåda Iron Maiden i sommar. Undrar vad vi ställer till med då?

Mjepp


  

RSS 2.0