Reklam

Sjukt riktad reklam, haha!

Är ju nästan läskigt egentligen..




Citatmaskinen

När jag är trött/taggad/full osv slänger jag ur mig den ena lustiga meningen efter den andra. Nedan presenteras ett knippe sköningar från mitt och Isas senaste Göteborgsbesök:

• "Det är ju bara att skölja fyltarna.."
• "En taxi flera.. taxar?! Taxor?!"
• "Jag vill äta en grönsak.."
• "Alltså.. Jag är gud på bluesskalan!"
• "Alltså jag måste bara fråga! Har han en motorcykel? För jag har börjat dra till mig konstiga män som ska imponera på mig genom att berätta att dom har motorcykel! Ser jag ut som en motorcykelbrud eller? Jag kan ingenting om motorcyklar!"

Känns som jag har glömt det roligaste.. Undrar vad det kan ha varit? Nu blev det ju inte kul alls..

Äh, fuck it! 





Jul?


Hade någon bett mig gissa vad klockan är just nu hade jag nog gissat på 00.13 ungefär. Helt plötsligt skulle man nämligen jobba minst tre dagar denna ljuvliga vecka! Helt plötsligt var det alltså dags att mixtra med dygnsrytmen igen men är det något jag är rikigt bra på så är det att vrida på dygnet.. Tyvärr är jag bara bra på att vrida dygnet åt ena hållet så när man plötsligt ska släpa sig ur sängen innan klockan 06.00 går det minst sagt trögt.. Kommer sova som ett barn på tåget till gbg på söndag! 

Varför jag ska till gbg? Förklaringen är, som så ofta förr, konsert! Närmare bestämt Hardcore Superstargig! Ja, igen.. Bäst just nu helt enkelt!

Minns inte riktigt varför jag började komponera ihop detta magnifika inlägg men det blir säkert bra ändå..

Jag har glömt min mobil hos mormor och morfar. Jag är bra. 

Lyssnar på Slash- By the Sword förresten. Den är cool. Och nu byter Spotify låt till.. Nää!! Pretty Boy Floyd- I Wanna be With you"..go out with yoooooooooooooooooooou" Okej, Skogsröjetflashbacks här.. Underbara jävla Skogsröj! "I wanna be with you, I wanna be with youu-uuuuuuh!" 


Steve Summers i Pretty Boy Floyd var ute och flaxade i publiken (Bra blid va, haha?!)

Jag gillar att Spotifyreklamerna alltid innehåller de allra senaste låtarna och att det tar några sekunder för mig att fatta att det är reklam och inte någon Rix FMdänga som på något underligt vis gjort intrång i min fantastiska playlist.

Åh, nu flödar det lite Def Leppard ur högtalarna här! Kanske borde bomba Sweden Rock Festival med lite bandönskningar igen. Jag kräver att få se Def Leppard i sommar! Och där var den låten slut.. Och nu.. Vietcong Pornsürfers- A Song for Jonas. Underbart bandnamn!

Kanske borde försöka göra något vettigt nu? Typ leta jobb, lägenhet, hund och man? Nåja, jobb i alla fall! Och kanske lägenhet.. Någon som har ett jobb till mig?

Piss


  


RSS 2.0