Äventyr


Väskan är packad, solen skiner, det är valborg och imorgon åker vi. Dunkar Queensrÿche och är lite lagom trött. Gissar att jag kommer vara ännu piggare klockan 3 inatt när vi ska samlas vid skolan för att lasta in oss i bussen för att sedan dra vidare genom Lettland, Litauen, Polen och Tyskland, haha! Hoppas att hörlurarna håller hela resan bara.. Dom är ju inte direkt i så bra skick..

Nä, nu ska jag dra iväg och stirra på en hög med brinnande pinnar! Hejba!




Lost?


När man sitter och försöker förbereda ett tal på 5 minuter tills imorrn och meningar som "Kan det vara så att katter hoppar på påskägg? Eller är det bara små, blå.." dyker upp är det nog dags att gå och lägga sig, hur viktigt det än är att bli klar! Eller? Skolan alltså.. Jag får ingenting gjort hur mycket jag än försöker! Självdiciplinen och motivationen har tagit semester på okänd ort och vägrar höra av sig helt enkelt.. Smällar man får ta med endast 67 ynka dagar kvar till den efterlängtade studenten! 67 dagar! Hur svårt ska det vara att stå ut i 67 dagar till? Jävligt svårt tydligen.. 

Förövrigt är biljett till Skogsröjet inhandlad! Ett par dagars röj i skogen med min äventyrspolare Isa kan ju inte bli annat än legendariskt! Hurra!

Fyller snart år igen också.. Hur illa är det när man börjar känna sig gammal redan i tonåren?

Känner för att lägga upp en bild..


Tadaa! Hardrockin' fickmåsar på Getaway Rock Festival i somras

Nä, sova var det va?

Rakkenrawl


RSS 2.0