Glömsk


"What's right for you ain't right for everyone"

Jag är väl för bra! Natrukunskapsprov imorgon och jag har glömt boken i skåpet! Jag var helt säker på att jag la den i väskan men där ligger den minsann inte! Den kanske har hoppat ur väskan och flytt.. Menmen.. Fisen har räddat mig med lite MSN-plugg så jag ska nog klara mig. Det misshandlade häftet som hör till det hela fick jag ju med mig i alla fall..

Något jag däremot inte har glömt (eller ja.. Jag har ju glömt att nämna det här på bloggen fram tills nu) är att köpa biljetter till Getaway Rock Festival! Just det! 8-10 juli ska jag och Mössan kuta omkring som små stollar på Getaway och se Slash, Europe, Motörhead osv. Sen ska jag och Isa (och den som vill haka på) se Crashdïet och Bullet när de drar runt med Parksommar. Bra skit! 

Sen kan ju Bret Michaels ta och krya på sig också! Hjärnblödning är inte nice.. Fii fään..

    
   bilder från Brets myspace

Nä, naturprov var det.. Go'natt



tley Crüe- Stick to your guns
 


Aftonbladet säger..


.. att Crashdïet och Bullet ska ut på folkparksturné i sommar! Parksommar. Kostar typ bara 200 spänn också! Detta är vad jag brukar kalla bra skit! Isa är på och vi får säkert med oss Amanda också!

Turnéplanen ser ut som följer:

22/7 Skellefteå
30/7 Malmö
6/8 Stockholm
7/8 Helsingborg
12/8 Gamleby
13/8 Göteborg
14/8 Västerås
20/8 Linköping
21/8 Malung
27/8 Rejmyre
28/8 Huskvarna

Som sagt, bra skit! Så bra att jag kan förlåta Aftonbladet för att de glömde prickarna över i:et i Crashdïet och att de använt en bild från Twisted-tiden istället för en där Simon Cruz är med. 

The Artikel:

Från aftonbladet.se

Bra skit!

Cheers





Slash kommer till Gävle!





Det var som fan! Getaway börjar låta väääääääldigt intressant.. Ska man kanske ta och våldgästa kusin i sommar? Det är ju lite intressanta grejjor (Europe!!!) bokade..



Sen får de gärna boka Crashdïet också!

Rakkenrawl



Bra skit


".. Cause I just don't fit with what's around"

Jag har en dator, nananananananaaa! Jag gissar att mitt flin var ganska brett när jag slet upp paketet, haha! Bra skit!

På tal om bra sikt! Införskaffade Generation wild idag! Mums! Ska dock lyssna igenom den några tusen gånger till innan jag skriver att den är grym. Tycker nog att den är värd ett eget inlägg.. Eller tre. Och herr Cruz är.. Äh, behöver jag ens skriva något?!

Sen har jag skaffat Facebook också. Facebook är överskattat. Inte så bra skit. Men jag hade ju inte tänkt stanna så länge! (Obs! Internskämt!) 

Förövrigt kan min väckarklocka gå och dö! Den hade av någon anledning flyttat fram sig en timme så jag råkade gå upp 4.40! Jag skulle gå upp 5.40 vilket ju är illa nog.. Men 4.40! Inte okej! Att en fågeljävel satt och gapade utanför fönstret när jag sen försökte somna om gjorde ju inte saken bättre.. 

Och för att knyta ihop det hela slänger jag in en bild på den coolaste tårta jag någonsin tuggat på:


Mamma kan det här med tårtor

Nej, nu ska jag vara en duktigt student och göra mina läxor. Jag kan ju gissa hur det hela kommer sluta, haha! Nu blev jag sugen på kladdkaka! Jag kanske ska baka en.. NEJ! Plugga var det!

Rakkenrawl



Crashdïet- Rebel

ps. Mamma, jag tycker om dig fast du inte gillar mina röda, trashade leggins!


Uh!


"And it's 18 and life to go.."

Detta hade inte suttit fel men.. 18+? Den sved..



Men den här 18årsgränsen sved nästan värre!



350 spänn för detta:

Hardcore Superstar
Bullet
H.E.A.T
Casablanca
Reptile Smile
Glorious Bankrobbers
Fatal Smile
Babylon Bombs
Crazy Lixx
Baby Jane
Rock n Roll Allstars
Gasoline Queen

9 jävla minuter säger jag bara.. Fii fään! 

Jag kan ju lika gärna fortsätta gnälla så.. Söka-sommarjobb-grejjen funkar inte! Jag behöver en kabel till den skabbiga gitarreffekten! Jag hatar skolan! Min fot har somnat och det blir troligen inget Sweden Rock för min del i sommar (alltså, inget Aerosmith mm!)!  Sen hatar jag 18årsgränser också! Om någon nu missade det..

Nej, nu borde jag väl ta och skaffa Facebook eftersom jag inte får syssla med min undrar-hur-länge-man-kan-klara-sig-utan-Facebook undersökning längre.. Men jag fixar nog det sen..

Och förresten! Jag fick tag i min kära skinnjacka tillslut! Slänger väl ut nån bild någon gång!

Rakkenrawl



Skid Row- 18 and life

ps. Det snöar?!

RSS 2.0