Dödläge


"Jag hör av mig senare i augusti..." står det i mejlet. Börjar inte augusti ta slut nu? Eller är det bara något jag fått för mig? Nä, har jag inte hört något senast torsdag tänker jag ringa och vara sur! Vill liksom veta om jag får det där jobbet eller om jag måste anfalla stan med mitt ytterst imponerande CV.. Jag vill liksom kunna flytta typ.. NU! Har suttit och kollat mejlen typ en gång i minuten de senaste dagarna och varvat det med lägenhetsjakt. Jag hatar dödlägen! 

Förövrigt drabbades jag och Isa  av konsertabstinens i fredags så vi drog och kikade in Bullet. Tror vi röjde mest av alla och jag fick ett av Eriks plektrum tillslut, haha!   

Nä, nu ska det lyssnas på musik och kikas på Ikeas hemsida! Och kikas på lägenheter, såklart..


   


Dålig hårdag och så


För en vecka sen var livet lite mer röj än såhär och nu sitter man här med röjabstinens! Skogsröjet med Isa var liksom legendariskt redan innan det började. Fast det hade nog inte kunnat bli annat än legendariskt när man redan på vägen dit sitter och sjunger som en idiot medan man syr fast en Bulletpatch på sin jeansjacka (Ja Erik, ett år senare sitter den på en av mina favoritjackor precis som jag lovade) och är allmänt övertaggad, haha! 

Hur som helst känner man sig som en död, meningslös mupp utan liv en vecka efter nåt sånt och om jag inte får med mig någon till hufvudstaden för att beskåda Pretty Boy Floyd på söndag kommer jag gå under! Har en lätt känsla av att jag kommer få gå under, haha! 

Annars är jag som vanligt på jakt efter ett band och lite (läs: tillräckligt mycket för att få igång en fet blåval) motivation, men det var väl knappast något nytt? Dessutom vill jag ha ett jobb så jag kan skaffa mig ett eget jävla liv där jag inte väcks vid elva, tolv nånting varenda kväll (ja, jag går och lägger mig när jag är uttråkad) av att någon måste gå igenom mitt rum för att komma till sitt (jo, på riktigt! Jag lovar!).

Nu blev det ett ganska bittert inlägg här men jag är glad egentligen! Jag lovar! Kan tyvärr inte visa hur glad jag är för jag har en dålig hårdag, haha! Men jag kan ju lägga upp en bild på nåt annat! Typ från Skogsröjet.. Typ på.. Mina skor och en ölburk? Blir det bra? Okej, här är den!



Alltså.. Jag är inte så bra på att blogga. Vad ska jag skriva om egentligen? Vill alla mina obefintliga läsare (och Petra, haha) läsa om något speciellt? 

Äh, fan.. Nu räcker det!

Ajöss



ps. Hälsa rockstarhimlen från mig Jani Lane! Folk bara dör..


  


RSS 2.0