God morgon

Midsommar idag då! Sitter i mormor och morfars hus (som jag lånar den här sommaren också, höhö), käkar frukost, lyssnar på en megalång Spotifylista med massa bra skit på och kikar på en barndomspolares foton på flickr. Kolla ni med vet jag, hon är verkligen jätteduktig!
Tillåt mig presentera min frukost förresten:
ps. går fortfarande inte att göra styckeindelning...

100

Detta är inlägg nr 100, hör och häpna! Man skulle ju kunna göra något slags jubileumsinlägg med massa gamla favoriter från tidigare inlägg men.. fan.. nä! Vi låter inlägget handla om något mycket roligare istället, nämligen Sweden Rock Festival 2012..
bigpost120507.jpg
Packandet pågår för fullt, vädret kommer bli skit, resesällskapet ligger i riskzonen för insjuknande i okänd sjukdom och line upen är väl egentligen inte mycket att hurra för men jag är dundermegataggad ändå! Så länge jag bara lyckas frakta ner både mig själv och packningen till Blekinge kan inget (läs: allt) gå fel. Någon som har en idé på hur jag ska kunna sammanföra bild ett och två (+ lite annat som ej fastnade på bild) nedan till en packning som faktiskt kommer gå att släpa på diverse tåg ner till Kalmar imorgon och sen vidare till SRF på tisdag?
Jag har i alla fall skrivit en fantastisk packlista..
...men jag vet inte om det hjälper så mycket eftersom jag ändå packar enligt denna princip, haha!
Nä, nu ska jag kolla om mina nytvättade sminkpenslar har torkat!
Rakkenrawl!
ps. det går fortfarande inte att göra styckeindelning! Vafan är grejen?

RSS 2.0