Hönor och pengar och sånt


Jag gillar starkt att Bullet bloggar HÄR just nu! Jag gillar även deras "populära nyckelord", haha! Hurra för höns!

  

För övrigt tycker jag att Isa, min kära noll koll Rock N' Roll partner in crime, kan släpa sig hem från världsmetropolen Hultsfred så vi kan planera vår ekonomiska undergång. Så många konserter och festivaler, så lite pengar.. Lutar åt att vi beger oss till huvudstaden och beskådar Cinderella i juni i alla fall! Jag var ju så bitter när jag missade dem på Sweden Rock Festival förra året så jag bara måste ju dit, höhö! Sen har vi ju Skogsröjet som i år igen har en finfin lineup.. Och så Michael Monroe.. Och så.. Ja, ni fattar grejen! Iron Maiden och Dark Decadence tour (Hardcore Superstar, Crashdïet och 69 Eyes, Stockholmsgiget) är hur som helst betalat och klart! Hurra! Sen har vi ju hunnit avklara Electric Boys redan.. Farväl pengar! 

Nej, nu ska jag klinka gitarrläxa, skråla sångläxa och förbereda morgondagens återkomst till replokalen (alltså skråla ännu mera). Trasig hals, är inte kul alls! (Obs! Ett rim!)  

Hejbah!




Flera 100 dagar kvar?


"Where do we go? Where do we go now?"

Mindre än 100 dagar kvar till studenten, snön börjar smälta och efter flera års slit har jag tillslut lyckas hitta ett band. Suveränt! Sitter med gårdagens mascara fastkletad i ögonfransarna och kan inte låta bli att flina åt att gymnasiet snart är över. Vilken jävla mascara alltså.. Och shit vad jag är trött.. 100 dagarsfesten igår var klockren!

Kanske borde komma på vad jag ska göra efter gymnasiet också men jag känner att jag prioriterar sångläxan, gitarrläxan och låtarna vi kör med bandet, höhö!

Förövrigt har min kära mor suttit och läst på nåt mjölkpaket att man behöver en massa kramar för att må bra. Typ 12 st/dag för att växa som människa, 8 st/dag för att må bra osv. Jag har idag fått ihop 3 st.. Men jag är glad och mår fint? Och allt som står på mjölkpaket är sant? Varför skriver jag om mjölkpaket?

Ähmenvafan, hej ba!

♠ 

Sweet Child o' Mine- Guns N' Roses 


RSS 2.0