Några ytterst seriösa rader


Konsertabstinens, festivalabstinens och allmän livsabstinens typ! Gött! Jag har ingenting att göra! Ingenting! Alla är så jävla panka och upptagna eller sjuhundraförtiarton mil härifrån! Jag avslutar alla meningar jag skriver just nu med ett utropstecken!

Egentligen borde jag ta och planera min dag in i minsta detalj så jag inte sitter framför datorn hela dagen, stirrar in i skärmen och glor på alla meningslösa facebookuppdateringar som dyker upp. Som om jag någonsin kommer göra en sån planering liksom, haha! Men om jag bara bestämmer mig för att göra något (typ något så enkelt som att plocka upp en gitarrjävel kanske?!) och bara göra det fast jag inte ser någon mening i att göra det? Jag kanske ska börja sticka sockor eller samla på fina stenar?   

Näfan, ge mig ett jobb, en lägenhet och ett band så är jag nöjd! Jävligt nöjd! Nöjdare än nöjdast! Okej, kanske en öl också.. 


Annars kan man ju ta kort på krukväxter! Det är ju kul.. (Bild från i somras)  

Nog med nonsens!



ps. Överpeppad på att se Hardcore Superstar om några dagar också! Kommer jag ännu en gång lyckas överleva denna olidliga väntan?  

RSS 2.0